Usluge

Otkup Starih Automobila

Procena automobila?

Procena Vašeg automobila je naravno besplatna. Za razliku od većine mi dajemo korektne cene i uvek ostavljamo naše klijente sa osmehom na licu. 

Otkup polovnih automobila

Najbitnija stavka je svakako stanje automobila, ukoliko je vozilo starije samim tim će se i vrednost vozila smanjiti s obzirom da je pređena kilometraža veća. Očuvanost vozila, oštećenja a zatim stanje motora koja znatno utiče na cenu vozila.

Otkup havarisanih automobila

Ukoliko dotrajalo  havarisano vozilo i želite da ga prodate, na pravom ste mestu. Havarija na automobilu može varirati od malih udubljenja ili ogrebotina na limariji do potpune neupotrebljivosti automobila.

Otkup ispravnih automobila

Nije bitno godište vašeg vozila, pređena kilometraža ni marka, bitno je da je vozilo polovno da bi bilo dovoljno dobro za naš otkup.

Otkup svih tipova vozila

Sedan, hečbek, limuzina, sportski auto, sa ili bez opreme, polovan, potpuno ili delimično havarisan – mi ne pravimo pitanje

Otkup svih brendova/marki automobila

Marka automobila  za nas nije bitna!

Na nas možete računati ako imate Fiat, Opel, Citroen, Renault, Dacia pa čak i Jugo. Ukoliko imate i neke od luksuznijih modela kao što su Audi, Mercedes, ili BMW, naravno mi ćemo vam i dalje biti na raspolaganju.

ZAMENA i KUPOVINA drugog automobila kod nas

Naravno! Svaki dogovor je kod nas moguće ostvariti. Pozovite nas uz Vašu ideju i mi ćemo izaći u susret, da  li to bilo zbog saveta koji Vam treba ili zbog otkupa Vašeg automobila, mi smo tu za Vas.

Nije nam važno da li nas zovete iz Beograda, Novog Sada, Niša ili iz bilo kog drugog grada, mi dolazimo do vas u roku od par sati.
Potrebno je samo da nas pozovete sa bilo koje lokacije na teritoriji Srbije, a mi ćemo doći spremni.

Pozovite telefonom ili nas kontaktirajte preko Vibera ili WhatsAppa i mi ćemo biti tu istog dana.

065 45 50 600

Šlep Služba

- Beograd i Okolina -